Us comuniquem que està previst que el proper dilluns 16 d’abril comencin les obres de construcció d’un nou dipòsit de 7.000 m3 d’aigua a la ronda de Bellavista. El dipòsit estarà connectat a la xarxa per dues canonades principals: una que arribarà fins a la plaça de Granollers passant per la ronda de Bellavista i l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, i una altra al Pla d’en Boet baixant en paral·lel pel lateral de la B-40 i passant per la Via Sèrgia i el carrer de Josep Calvet.

.

El nou dipòsit s’integrarà paisatgísticament a l’entorn verd de la ronda de Bellavista amb la construcció d’un parc a la part superior. Les obres tenen una durada aproximada de 9 mesos.

Aquesta infraestructura és necessària per assegurar en el futur el subministrament d’aigua en condicions òptimes de qualitat i garantia.

Per afectar al mínim la mobilitat i per reduir les molèsties als veïns de la zona, les obres de les canonades es dividiran per trams.

Us convidem a la reunió informativa que tindrà lloc dijous 12 d’abril a les 19h a la Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 101, 3a planta) per explicar el projecte i les afectacions.

Per resoldre qualsevol consulta sobre el projecte i la mobilitat, des de l’inici de l’obra trobareu tota la informació actualitzada als següents canals:

  • Telèfon d’Aigües de Mataró: 93 741 61 00
  • Telèfon d’Atenció Ciutadana: 010 (des de fora de Mataró: 807 11 70 10. De 8 a 19 h, de dilluns a divendres. Preu de les trucades segons operador).
  • Centre Cívic Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82 – 84): dimarts de 10 a 13 h.*
  • Centre Municipal d’Esports El Sorrall (ronda de Josep Tarradellas, 103): primers dimecres de cada mes, de 9.30 a 12.30 h.*
*Horaris subjectes a possibles canvis.
Categories: Fase 1

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *