El trànsit a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, entre la rotonda del Camí de Traià (inclosa)  i el passatge d’Olot, queda restringit a partir d’aquest  dijous 23 d’abril. En aquest tram només estarà actiu el carril d’entrada a Mataró.

 El carril direcció a Argentona (entre el passatge d’Olot i la plaça del Camí de Traià) està tancat al trànsit. Es permetrà l’accés a la benzinera.

 Els vehicles que vulguin accedir a la carretera c-1415c  des de l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch s’hauran de desviar pel carrer de Germà Doroteo i seguir per la ronda del President Tarradellas fins a la rotonda. 

 El recorregut alternatiu per als vehicles pesants és per la avinguda de la Gatassa i passeig de Ramon Berenguer III fins a la ronda del President Tarradellas.

 Sí que està permès l’accés de vehicles a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch en sentit Mataró des de la rotonda del Camí de Traià.

 A la ronda de Bellavista, el carril en sentit pujada des de la rotonda del Camí de Traià està tallat. Els vehicles que circulin en sentit baixada  hauran de girar obligatòriament a la dreta cap a la C-1415c.

La previsió de finalització de les obres en aquest tram és per finals del mes de juny.

Categories: Finalitzades

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.